Responsive image

Aston Com SA este o companie specializata in solutii si sisteme de climatizare. Dorintele clientilor nostri sunt centrul de interes al afacerii noastre.Principalul obiectiv este asigurarea unei calitati deosebite a echipamentelor si serviciilor furnizate clientilor, in acest sens oferta societatii este construita in jurul unor producatori de renume.

ASTON este importator in Romania a urmatoarelor branduri : FUJITSU , GREE, YAMATO, GENERAL , FUJI ELECTRIC .

Pentru a satisface nevoile tuturor grupurilor tinta, ne bazam pe calitatea superioara a produselor noastre, pe un service competent, dar mai ales pe relatia puternica de parteneriat cu distribuitorii nostri.

Axarea activitatii pe satisfacerea clientului constituie cea mai buna promovare pentru solutiile si echipamentele furnizate de ASTON si distribuitorii sai.

In ultimii ani, pe langa cercetarea si dezvoltarea domeniului aerului conditionat, aspectele sociale precum conservarea energiei si protectia mediului au devenit preocupari majore ale companiei ASTON abordand dinamic aceste aspecte.

Produsele importate de ASTON au fost proiectate avand in vedere trei obiective majore: simplitatea utilizarii, economia de energie si protejarea mediului inconjurator.

Echipele de instalare si service sunt formate din personal calificat cu experienta avand suport tehnic asigurat de catre ingineri specializati in instalatii.

Parteneri nostri sunt selectati într-un mod riguros pe baza unor criterii exigente de evaluare a performantei, promptitudinii si calitatii serviciilor oferite, urmata apoi de o monitorizare permanenta pentru a ne asigura întotdeauna de respectarea standardelor de calitate.